fbpx
NaslovnaObavještenjaVidimo se na Medidentu

Vidimo se na Medidentu

- Advertisement -

Međunarodni sajam medicine i stomatologije Medident koji se održava u Beogradu i ove godine nastavlja sa radom, a otvaranje je zakazano za 12. oktobar.

Međunarodni sajam medicine i stomatologije, najveća i najstarija manifestacija u svojoj oblasti u regionu ove godine će po 42. put otvoriti vrata za posjetioce i izlagače. Najpoznatiji domaći i inostrani proizvođači, uvoznici i distributeri medicinske, stomatološke i laboratorijske opreme svake godine pripremaju posebne popuste i promotivne cijene za učesnike i posjetioce Medident-a.

Ekipa portala Stomatologija.me izvještavaće sa ovog značajnog događaja, tako da u periodu trajanja sajma, 12.-14. oktobra, možete očekivati redovne izvještaje. Osim toga, kao i prošle godine za vas ćemo pripremiti veliki broj interesantnih intervjua sa izlagačima.

Na ovaj način pokušaćemo da prenesemo sve važne detalje i dio atmosfere onim koji neće biti u orilici da posjete ovogodišnji Medient.

Na sajmu će biti prisutni i klijenti i prijatelji portala Stomatologija.me pa vas ovim putem pozivamo i da posjetite štandove kompanija:

Uz izložbeni, važan dio manifestacije je i prateći program, podijeljen u dva dijela – i promotivno-edukativni. Tokom trajanja sajma s toga možete oćekivati i veliki broj predavanja, od kojih je veliki boj akreditovan.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -